Over ons

Bergh Vastgoed & Ontwikkeling ontwikkelt bouwprojecten op het gebied van werken, wonen en winkelen. Door de hechte samenwerking met specialisten hebben we alles bij de hand om elk type bouwproject snel, efficiënt en geheel volgens uw plannen te realiseren. Van tekentafel tot oplevering en planmatig onderhoud. Zo verwerven we locaties, regelen bestemmingsplanwijzigingen in overleg met de gemeente en zorgen voor de juiste architect. Kortom om: Wij het werk, u de sleutel!

Geïnspireerde visie, gedegen aanpak

Voor ons begint de ontwikkeling van een project met goed kijken naar de locatie en goed luisteren naar de toekomstige gebruikers. Gericht marktonderzoek levert informatie op, waarmee we de plannen gestructureerd kunnen vormgeven. Daarbij staan altijd de gebruikerswensen voorop, en is een hoog kwaliteitsniveau het uitgangspunt.

Vervolgens zoeken we de juiste architect, passend bij het plan-idee. Ligt het ontwerp eenmaal op tafel, dan vindt een gedegen haalbaarheidsonderzoek plaats. De diverse bouwfasen worden daarna volgens een strakke planning doorlopen, waarbij we ervoor zorgen nauw contact te houden met overheden en eindgebruikers. Zo schept Bergh Vastgoed & Ontwikkeling het juiste klimaat om een bouwproject optimaal te ontwikkelen.

Of het nu gaat om wonen, werken of winkelen: in een gebouw behoren mensen zich thuis te voelen. En een goed gebouw voegt iets toe op het gebied van woongenot, werkklimaat en architectuur. Wie dergelijke gebouwen wil realiseren, moet beschikken over visie, creativiteit en daadkracht. Bergh Vastgoed & Ontwikkeling heeft dat allemaal in huis.

Vanzelfsprekend besteden we veel zorg aan de kwaliteit van de gebouwen. Gebouwen dienen voor de gebruiker eenvoudig te onderhouden en indien mogelijk flexibel indeelbaar te zijn. Daarnaast kunnen wij voorzien in de multi-inzetbaarheid van een gebouw. Bij ieder bouw ontwikkelproject is het doel een duurzaam gebouw neer te zetten, waar de eindgebruiker geen omkijken meer naar heeft én dat in de toekomst zijn waarde zal behouden.

Meer weten?