Business Center Borchwerf2

  • Bedrijfsprojecten
Naar alle projecten

Op een minuut van de A17 en dichtbij het centrum van Roosendaal zijn op bedrijvenpark Borchwerf2 (aan het Klerkenveld 1 t/m 16) 15 multi functionele Business-units en 90 Mega-garages gerealiseerd. De ruimtes variëren van 36 m² tot 322 m², zijn flexibel in te richten en kunnen in overleg volledig naar wens worden afgebouwd. Met ruime eigen parkeer gelegenheid en betaalbare prijzen een goede investering!

In 2006 hebben we in Bergen op Zoom een eigen planidee uitgedacht voor de realisatie van grote garage-/business-units in combinatie met bedrijfsruimtes. De garageboxen liggen daarbij achter de gevels van de bedrijfsruimtes waardoor er vanaf de openbare weg een fraai aanzicht op het gebouw ontstaat. Voor het plan hebben we een eigen bouwsysteem ontworpen bestaande uit prefab betonnen onderdelen. Meer weten over prefab beton? Kijk op de website van Bergh Bouwsystemen. Dit plan was zeer succesvol omdat het binnen een jaar uitverkocht was!

In de jaren die hierop volgden waren we dan ook voornemens dit ontwerp voort te zetten in andere steden. Zo hebben we grond aangekocht in Roosendaal en zijn we hier een kopie van het gebouw in Bergen op Zoom gaan uitwerken; Business Center Borchwerf2. Uiteraard hebben we verbeteringen ten opzichte van het originele plan (in Bergen op Zoom) doorgevoerd.

Business Center Borchwerf2 is verdeeld over twee bouwlagen met een zeer moderne en duurzame uitstraling. Dit complex bestaat uit 15 business-units en 90 mega-garages en zijn ontwikkeld naar het idee van het Business Center Moermont in Bergen op Zoom. De business-/garage-units zijn beschikbaar vanaf 36m2 tot 322 m2. De Business-units zijn ideaal voor kantoor, showroom en atelierruimte. Terwijl de hoge Mega-garages perfect geschikt zijn voor bedrijfs-, opslag- en archiefruimte en stalling van camper, caravan, boot, oldtimer, etc.

We zijn in 2011 gestart met de uitvoering van Business Center Borchwerf2 terwijl er eigenlijk nog onvoldoende units verkocht of verhuurd waren. Op dat moment stagneerde de markt enigszins en hebben we met Bergh Bouw een afspraak gemaakt voor de realisering van het business center. De beginjaren van dit project vielen samen met de top van de kredietcrisisjaren waardoor het lastig bleek om de units te verkopen/verhuren. Inmiddels is de vraag naar units terug op niveau en is het pand al enige tijd in gebruik. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van de units? Neem contact op voor meer informatie

Informatie over beschikbaarheid

Voor meer informatie over de koopmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen: 

Contact

Architect

Blom Architects, Breda

Opdrachtgever

Bergh Vastgoed & Ontwikkeling

Uitvoering

Opgeleverd in 2012

Ik help je graag verder

Marc van den Bergh

Directeur Stel je vraag

Updates

Realisatie Business Center Moermont
03-03-2008
Planidee realisatie Business-units/garage-units

test

12-06-2006

Vergelijkbare projecten

Gerealiseerd

Business Center Moermont

Gerealiseerd

Business Center Moermont II