Bergh Vastgoed & Ontwikkeling online!

30-09-2020
Terug naar overzicht

De ontwikkeling van de online wereld is constant in beweging. We vonden dat onze websites
niet meer goed weergaven van hetgeen we daadwerkelijk te bieden hebben. We willen
online meer eenheid met de overige Bergh bedrijven uitstralen en ons beter positioneren op
basis van onze kernwaarden en cultuur. Hoog tijd voor vernieuwing!

Om die eenheid kracht bij te zetten is zowel de website van Bergh Vastgoed & Ontwikkeling als van de collega Bergh bedrijven op dezelfde manier gebouwd en hebben hetzelfde look-and-feel. Op de ene website wordt een dienst net iets uitgebreider beschreven dan op de andere website. Maar de basis is op iedere website hetzelfde!

´╗┐Maar dat is natuurlijk nog niet alles! Ons wagenpark en onlinekanalen zijn geüpdated. Het begin is gemaakt. De overgang naar de nieuwe huisstijl is echter een veelomvattend traject. Vandaar dat wij dit jaar nog intensief bezig zijn met het in lijn brengen van alle (online) communicatie-uitingen met de koers die nu is ingezet. Uiteraard houden wij je hiervan graag op de hoogte!´╗┐

De eensgezindheid die in de nieuwe huisstijl en look-and-feel zo prominent aanwezig is, ontbrak nog in de benaming van de verschillende Bergh bedrijven. Daar is voor ons bedrijf verandering in gekomen. Zoom Invest werd vanwege de naam niet snel gekoppeld aan de Bergh collega-bedrijven. Nu hebben we met Bergh Vastgoed & Ontwikkeling een bedrijfsnaam die beter aansluit bij onze bedrijfsactiviteiten én bij de Bergh Bouwgroep.

Ik help je graag verder

Alfons van den Bergh

Directeur Stel je vraag