Zoom Invest wordt Bergh Vastgoed & Ontwikkeling

29-09-2020
Terug naar overzicht

Nieuwe naam, vertrouwde dienstverlening

Een jaar geleden zijn we een traject ingegaan waar we onder andere op zoek zijn gegaan naar de culturele waarden van onze organisatie. Dit hebben we niet alleen gedaan maar samen met onze Bergh collega-bedrijven: Bergh Bouw, Bergh Bouwsystemen, Bergh Brandveiligheid en Bergh Beheer & Onderhoud. Met de input van al onze medewerkers hebben we culturele waarden opgesteld die terugkomen in alles wat we doen.

Daarnaast zijn we een echt familiebedrijf met een rijke historie. In 1958 is het aannemersbedrijf gestart onder de naam Gebroeders van den Bergh. In de loop der jaren is de bedrijfsnaam gemoderniseerd naar Van den Bergh Bouw BV en uiteindelijk ingekort naar Bergh Bouw. Door ondernemerschap zijn vanuit het aannemersbedrijf nieuwe bedrijven ontstaan, te weten Zoom Invest, Bergh Brandscheidingen, Bergh Onderhoudsplan en Bergh Bouwsystemen.

Ieder bedrijf heeft een eigen specialisme en ieder bedrijf profileert zich ook met een eigen
identiteit. Door de jaren heeft Zoom Invest zich geprofileerd als een regionaal bouwontwikkelaar voor werken, wonen en winkelen. We richten ons op het verwerven van locaties en het bedenken van bouwprojecten die aansluiten op de vraag vanuit de markt. We ontwerpen, realiseren, verkopen en/of verhuren deze bouwprojecten.

Zoom Invest werd vanwege de naam niet snel gekoppeld aan de Bergh collega-bedrijven.
Daar moest verandering in komen, vonden wij. We wilden dat de eensgezindheid binnen de Bergh bedrijven sterker naar voren moest komen zodat we elkaar beter kunnen aanvullen en ondersteunen. Zodoende hebben we als basisnaam Bergh gekozen en deze aan elk bedrijf gekoppeld met het specialisme eraan toegevoegd. We vonden al dat de naam Zoom Invest niet volledig de lading dekte van hetgeen we doen in de markt. We willen graag een naam hebben die aansluit bij onze bedrijfsactiviteiten.

We managen complete vastgoed ontwikkeltrajecten, of onderdelen daarvan. Van investering
tot aan verkoop of verhuur en van het eerste ontwerp tot aan het planmatig onderhoud.

We zijn Bergh Vastgoed & Ontwikkeling, de bouwontwikkelaar voor huisvesting van
projecten in leren, werken, wonen en zorg´╗┐!

Ik help je graag verder

Marc van den Bergh

Directeur Stel je vraag